2015-10-18 09:48:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Kiderül, hogy érdemes volt-e kockáztatnia

Napi horoszkóp október 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars együtt áll a Jupiterrel, a szerencsebolygóval. Remek formában van, aktivitását, ragyogó közérzetét a bolygók állása erősíti. A családban betöltött fontos szerepe is növelheti az önbizalmát. Akár arra is készen állhat, hogy olyan vállalkozásba kezdjen, ami talán túl kockázatos, de nagyszerű kilátásokkal kecsegteti.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma azt is elvégezné, ami egyáltalán nem az Ön dolga lenne. Ne tegye, mert szép lassan mindenki az Ön vállára teszi a magáét a munkamegosztásból. Nem lenne képes mindegyikkel megbirkózni, és bizony olyan is lehetne közöttük, amihez Ön nem is nagyon ért.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr a Mérleg jegyében áll. Ha nem tudna a családdal közös programokon részt venni, akkor legalább ne zavarja őket. Nem baj az, ha vasárnap mindenki azt teheti, amihez kedve van, és az sem tragikus dolog, ha nem mindenki ugyanazt szeretné. A túl szoros együttlét nem használ a kapcsolatnak.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Ön a belső dolgokat most többre értékeli, mint egyébként. Ne beszéljen erről, tartsa inkább magában, csak cselekedjen úgy, hogy mások a viselkedéséből érezzék meg ezt.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap már a Mérleg jegyének végéhez közeledik. Ön nem szereti, ha választásra kényszerítik, és nem szívesen fogadja el mások döntéseit sem. Most anyagilag is érdekelt abban, hogy nyerjen egy ügyben, ezért harcoljon az igazáért.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr a Mérleg jegyében áll. Ne kezdjen még bele semmi újba, inkább be kellene fejeznie azt, amit elkezdett, és sajnos félbe kellett hagynia.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz szemben áll a Neptunus-szal. Ezt Ön talán úgy éli meg, mintha a balszerencse lenne a társa. Nem nagy dolgok ezek, mégis megkeserítheti a napját. Igyekezzen túllépni rajtuk, mert ha ez nem sikerül, akkor nem tud örülni a kellemes dolgoknak sem.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Mars együtt áll a Jupiterrel. Talán felesleges ekkora hűhót csapni ilyen semmiségért. Ne tegye tönkre a család ünnepnapját, ezt a régen várt vasárnapot. A legfinomabb ebéd sem fog ízleni, ha a társaság szomorúan fogyasztja el.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Jupiter együtt áll a Marssal. Nem felejtette el valakinek a születés- vagy névnapját? Még van idő esetleg visszamenőleg is köszönteni. A közmondás szerint nyolc nappal előtte vagy utána még belefér.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Szaturnusz a Nyilas jegyében áll. Most sok mindennek el kell dőlnie. Annak is, hogy érdemes volt-e kockáztatnia? Talán túl magasra állította azt a bizonyos lécet.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az Uránusz végre távolodik, már nem áll a Nappal szemben. Lassan felednie kellene bizonyos dolgokat, ki kellene pihennie magát. Jobban tenné, ha otthon maradna, és kerülje el, hogy a múlt hét problémáin rágódjon.

Halak: II. 19. - III. 20.
Érzelmileg a szokásosnál fogékonyabbá válik. Nem csak Ön gyengéd, hanem ezt szeretné a környezetétől is kapni, érzelmi gyámolítást a szeretteitől.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: